onsdag den 4. november 2015

Musikalske eventyr


Fredag starter det musikalske eventyr for be sharp ensemblet. 29 elever rejser til USA og giver koncerter med deres 2 venskabskor fra Philadelphia.

Efter en velbesøgt koncert på OG d.21.oktober er be sharp kor og band klar til afrejse. Repertoiret spænder vidt fra negro spirituals til Stevie Wonder numre. Men også "I Danmark er jeg født" er med på repertoiret.

Udvekslingen startede i 2010 med et besøg fra drengekoret "The Notables" fra drengeskolen Haverford School. De amerikanske drenge sang sig ind i hjerterne på alle på OG. Musiklærerne på OG fik mod på at starte et eliteensemble op. Dytige sangere og et lille band blev etableret og koret rejste første gang til Philadelphia i efteråret 2011.

be sharp laver koncerter i løbet af året. Således har koret sunget til Christmas Lunch i The Women's International Club i 4 år, sunget på Børsen for 400 diplomater under det græske EU formandsskab, sunget for nordisk delegation til årsmøde i LIONS Club Hellerup, FOFs jubilæum i Ordrup Parken og til åbning af nye lokaler hos Nykredit i Ordrup. derudover underholder koret til fester nær og fjern.

be sharp er således blevet en fast institution på OG og nu er kor og band klar til at indtage USA.

Følg korets eventyr på bloggen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar